За нас

Бујо Градба е компанија основана во 1969 година како компанија која се занимава со производство и преработка на дрво и граѓа.

Во текот на изминатите години развојот на нашата компанија доведе до зголемување на портфолиото на производи кои ги нудиме, па така во денешно време можеме да понудиме широка палета на производи од бетон, бетонско железо, како и бетонски елементи.

Како официјални увозници на брендовите Edil Centro и Wienerberger, нашата понуда е збогатена со блокови и ќерамиди во најразлични бои.