Брендови од нашата програма

Бујо градба низ годините

17450

Клиенти

10

Брендови

392

Проекти

20

Моторни возила

Наши услуги

Производство

Широка палета на дрво за сува градба, даски, греди и останати материјали.

Транспорт

Вршиме бесплатна достава на вашата нарачка во соодветно договорен термин.

Малопродажба

Покрај снабдувањето на големите проекти, нудиме продажба на сите видови на градежни материјали и за вашите помали проекти.

Секогаш подготвени

за потребите на вашиот проект
Ние сме тука да ви помогнеме да ја изберете
вистинската насока за реализација на Вашиот проект.

Зошто Бујоградба

Професионално искуство
Транспорт
Конкурентни цени
Услуга со кран
Врвен квалитет
Навремена достава